Дорогі колеги, однодумці! Шановні члени профспілки «Металургів»! Шість років тому, 27 січня 2016 року, була створена нова профспілкова організація ППО «Металургів». Чи великий відрізок шляху ми разом із вами подолали? З однієї сторони – це короткий строк, за який важко себе зарекомендувати. Але ті кроки, які вже вдалося пройти, ті програми, які вдалося реалізувати свідчать про протилежне.

За такий нетривалий відрізок життя нашої багатотисячної організації була проведена велика робота. Її не соромно показати нашим послідовникам і однодумцям. Наші ідеї часто вдавалося реалізовувати вперше в історії профспілкового руху не тільки міста Кам'янське, а й усієї країни! Чому? Тому що все що ми робим для членів профспілки, робиться щиро, впевнено, з любов’ю у серці!

Не дивлячись на важкі часи для України, профспілка «Металургів» й надалі буде стояти на тих же заставах. Як і раніше на першому місті для всіх нас стоїть людина, її життя, здоров’я, побут, фінансова впевненість тощо. Звичайно ж, ми пам'ятаємо і про наших воїнів, завдяки яким у Кам'янському сьогодні мирно та спокійно, і шановним ветеранам, які віддали не один рік свого життя рідному підприємству.

Щиро бажаю нашій з вами профспілковій організації безперервного зростання та процвітання, цікавих ідей та добрих починань, гідно, дружно й спільно йти по складному та тривалому шляху захисту прав та інтересів людей праці. Дякую всім за розуміння та підтримку в нашій нелегкій і потрібній справі!

Разом ми сила!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»