Про це повідомив генеральний директор ПАТ «Дніпровський меткомбінат» Олександр Подкоритов на ранковій оперативній нараді з першими керівниками підприємства.

Дане підвищення стало можливим в результаті стабільної роботи комбінату та спільних переговорах між дирекцією ПАТ «Днепровський меткомбінат» та керівником профспілки «Металургів» ДМК Олегом Нагорним. Працівники підприємства раніше неодноразово зверталися до профкому профспілки, вказуючи на те, що зростання рівень оплати праці на комбінаті не встигає за зростаючою цінністю споживчих товарів та послуг, а також платою за «комуналку». В зв'язку з цим на адресу адміністрації ДМК на початку серпня було направлено письмове звернення з розгляду питання про підвищення годинних тарифних ставок та окладів для всіх працівників ПАТ «Днепровський метакомбінат» до рівня підприємств металургійної галузі за підсумками роботи комбінату за III квартал (при вих. №335 від 01.08.2018 р.).

18 вересня стало відомо, що підвищення рівня заробітної плати відбудеться в жовтні 2018 року, диференційовано, попередньо в середньому на 15%.

Читайте також: