15 липня 2019 року в дитячому оздоровчому комплексі «Лісова казка» відбулося вже третє за рахунком свято – урочисте відкриття табірної зміни ювілейного 55-го сезону. Дітвору приїхала привітати і профспілка «Металургів» ДМК.

Перебування в ДОК «Лісова казка» завжди бажане і незабутнє. Багато батьків із задоволенням відправляють своїх хлопчиків і дівчаток сюди на відпочинок. В гущавині хвойних лісів, чудової природи і чистого повітря в цьому казковому місці щорічно оздоровлюються близько 3000 дітей. Профспілка «Металургів» розуміє всю важливість даного соціального об'єкта Дніпровського меткомбінату, тому і докладає серйозних зусиль щодо забезпечення його подальшого функціонування.

14 липня відбувся заїзд 3-ї зміни в ДОК, а через день пройшло урочисте відкриття 3-ї табірної зміни. Профспілка «Металургів» не забула про юних мешканців «Лісової казки» і на цей раз, привітавши дітей працівників Дніпровського меткомбінату і жителів Кам'янського. Подарунки від профспілки «Металургів» – три ігрових м'яча для занять ігровими видами спорту – керівництву здравниці вручив заступник голови профкому профспілки «Металургів» Віталій Ровков.

Святкова програма, на якій виступили діти різних вікових груп і вожаті, як завжди вийшла веселою і цікавою. Завершилася урочиста частина фотосесією на пам'ять.

Відео відкриття

Світлини