На підприємстві відновлено проведення робочих зібрань. Щоб почути думку трудового колективу та відповісти на питання, що виникли, профком профспілки «Металургів» відвідав всі без винятку структурні підрозділи.

У конвертерному цеху

На багатьох зібраннях, зокрема в конвертерному, електроенергоремонтному цехах, управліннях комбінату та залізничного транспорту, голова профкому профспілки Олег Нагорний був присутній особисто. Будь-хто з присутніх мав можливість з ним поспілкуватися, задати наболілі питання і, що найголовніше, отримати на них відповіді. Крім вище зазначених структурних підрозділів спілкування з працівниками відбулося також і в агломераційному, доменному, прокатному (ОПС, ШПС, ТЗД, РБД), киснево-компресорному цехах, управлінні якості продукції, теплоелектроцентралі, цеху підготовки виробництва та ін.

У доменому цеху

Крім цього, профспілка «Металургів» веде з трудовим колективом підприємства активну як очну, так і заочну роботу, зокрема в соціальних мережах Telegram, FaceBook, Viber... Після зміни власника на Дніпровському меткомбінаті питань, звичайно, було і є багато. У разі звернень до профспілки на кожне з них готується відповідь і ведеться роз'яснювальна робота. Всі відповіді готує профспілка «Металургів», проте бувають «вузькі» питання, на які може відповісти адміністрація підприємства. У такій ситуації наша профспілкова організація готує відповідний документ з пакетом профспілкових питань і направляє їх до адміністрації.

У залізничному цеху

В управлінні якості продукції

У електроенергоремонтному цеху

Ось один з останніх переліків питань:

  1. Скільки профспілкових організацій буде на ДКХЗ, куди переводять на роботу трудівників ДМК?
  2. Чи зберігається членство в профспілці «Металургів» при зміні форми власності підприємства? Чи потрібно писати нову заяву на вступ до профспілки «Металургів»?
  3. Чи планувала профспілка «Металургів» і далі оздоровлювати членів профспілки?
  4. Що з дитячим оздоровчим комплексом «Лісова казка»?
  5. Яка доля медико-санітарної частини ДМК?
  6. Чи впливає вік працівника на перехід у ДКХЗ?
  7. Чи буде в зв'язку зі зміною власності змінюватися і ритмічність роботи підприємства? Чи плануються якісь позапланові зупинки, зупинка самого підприємства?
  8. Як буде нараховуватися оплата за лікарняні листи в зв'язку з переходом на нове підприємство?
  9. Які комісії, в яких профспілка «Металургів» була задіяна, працюватимуть після зміни власника?

І багато інших питань, відповіді на які публікуються як на офіційному сайті профспілки «Металургів», як в соціальних пабліках і цехових viber-групах, так і в загальнокомбінатовській групі «ДМК ДКХЗ обговорення (профспілка Металургів)» соціальної мережі Telegram.

Якщо у Вас є своє питання, то не соромтеся та задавайте його. Для зручності ми підготували перелік посилань, перейшовши за якими в будь-якого охочого з'явиться можливість спілкування з профспілкою напряму.

  • Офіційний сайт профспілки «Металургів»: http://metallurg.dp.ua.
  • Група «ДМК ДКХЗ обговорення (профспілка Металургів)» соціальної мережі Telegram: https://t.me/dmknews.
  • Профспілкова сторінка FaceBook: https://www.facebook.com/ppometallurgov.
  • Цехові Viber-групи: зверніться до голови цехового комітету того структурного підрозділу, в якому Ви працюєте. Зі списком голів цехкомів можна ознайомитися на сайті профспілки: http://metallurg.dp.ua/predtsekhkomy.