Нещодавно за підтримки профспілки «Металургів» і ДМК в залі важкої атлетики КСЦ «Дніпровець» відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед «кадетів» (2002 року народження і молодше). У минулий уїк-енд переможці і призери цих змагань взяли участь в чемпіонаті області. За підсумками обох турнірів були продемонстровані непогані результати і завойовані медалі різного ґатунку.

Як повідомив заслужений тренер України Сергій Петерімов, який тренує спортсменів КСЦ «Дніпровець», в міських змаганнях взяли участь атлети ДЮСШ №2, коледжу фізичного виховання і культурно-спортивного центру «Дніпровець».

Спортсменами КСЦ в різних вагових категоріях було завойовано 6 медалей (3 золотих, 2 срібних, 1 бронзова). Серед дівчат, які виступали у ваговій категорії до 49 кг, чемпіонське «золото» – у Олександри Богун. В сумі двоборства їй вдалося зафіксувати вагу 98 кг. У юнаків перемогу своєму спортклубу принесли Артем Дурда (сума двоборства 51 кг) та Євген Шкода (112 кг). Срібними призерами стали Віктор Безцінний (83 кг) і Микита Сергієнко (195 кг). Сума двоборства 82 кг принесла Данилу Гнєдову і клубу «бронзу».

За підсумками чемпіонату Кам'янського серед «кадетів» кращі спортсмени були нагороджені подарунками від профспілки «Металургів». Крім цього міська федерація підбила підсумки 2018 року і визначила кращих атлетів. Ними стали вихованці КСЦ «Дніпровець» Олександра Богун і Микита Сергієнко, яких нагородили цінними призами.

У минулий уїк-енд, 19 і 20 січня, кращі спортсмени чемпіонату міста взяли участь в чемпіонаті Дніпропетровської області. Змагання відбулися на базі Криворізького технічного університету. Кам’янським «кадетам», двоє з яких представляли КСЦ «Дніпровець», вдалося відзначитися 4-ма завойованими медалями різного ґатунку. Також всі четверо поліпшили свої спортивні розряди.

За підсумками змагань чемпіонами області стали Вікторія Огай (вагова категорії до 55 кг) і Антон Петерімов (в/к 73 кг). Крім золотих медалей зафіксовані суддями результати двоборства (103 кг і 240 кг відповідно) дозволили кам’янчанам підвищитися в класі. Тепер Вікторія – першорозрядниця, а Антон – кандидат у майстри спорту. З медалями повернулися і Євген Шкода з Микитою Сергієнко. У вагових категоріях до 45 кг і 73 кг вони зафіксували суму двоборства 111 кг і 205 кг відповідно. До завойованих «срібла» і «бронзи» представники КСЦ «Дніпровець» додали виконання нормативів 2-го і 1-го дорослих розрядів відповідно.

Міська федерація важкої атлетики (президент – Руслан Шкода) дякує профспілці «Металургів» і ДМК за підтримку і розвиток важкої атлетики на комбінаті і в Кам'янському.