Минулого тижня наш волонтерських хаб, який функціонує на базі профспілки «Металургів», передав двом бойовим підрозділам Збройних Сил України великий медичний вантаж. Наші воїни захищають терени України на передовій Донецького та Запорізького напрямків фронту. Це стало можливим завдяки тісній співпраці з потужною волонтерською командою Благодійний фонд «Осоння України» на чолі з Олександр Крутько та волонтерською групою «Допомога дітям» з міста Кам’янське на чолі з Марина Новикова.

 

 До переліка наданої допомоги увійшли:

  1. Великі аптечки, сумки-набори тактичної медицини із «начинкою» для медика підрозділу у кількості 5 штук. Ці комплекти дуже затребувані на фронті і те, що їх вдалося знайти для військових – це велика вдача.
  2. Польові медичні сумки великого розміру, які були також укомплектовані медичними засобами для перев’язки пораненого у бойових умовах.
  3. Великий хірургічний скальпель (дуже коштовний), перев’язка хірургічна та хірургічні набори, бинти й вата, медичні пластирі багатьох видів, маски захисні, серветки стерильні, рукавички латексні стерильні спеціальні для операцій, шприці й крапельниці, бандажі, пінцети медичні та інше.
  4. Стетоскоп й тести для визначення COVID-19.
  5. Антибіотики, кровоспинні засоби, знеболюючі та жарознижуючі препарати, вітаміни, серветки вологі, засоби ЖКТ, препарати проти застуди та вірусів, краплі для очей, різноманітні креми.
  6. Для діабетиків: медичні препарати, шприци й стерильні серветки.
  7. У пакетиках «Комп’ютерний Майстер» два фірмових набори із медикаментами «ВІД УСЬОГО» (так кажуть наші вояки), зібраних особисто Олександром Крутько.

Також військовим були передані термоустілки для ніг від Наталії Гусар та багато упаковок парацетамолу від Марії Пагулич та Олени Демишевої (Парафія Преображення Господнього УГКЦ м. Кам'янського).

P.S.1

Всі медикаменти та медичні засоби вже спасають життя наших хлопців на фронті!

P.S.2

За оперативну допомогу згідно попереднього заказу українські військові були дуже вдячними. Передача медичного ленд-лізу від кам’янчанських волонтерів явно вдалася. Тому будьте впевненими, далі буде…

Разом ми СИЛА!
Все буде Україна!!!
Putin kaputt!!!