Шановні металурги, дорогі кам‘янчани, наші соціальні партнери та колеги! Від імені профспілки «Металургів» вітаю вас з наступаючими святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Це найбільш довгоочікувані свята для кожного з нас.

Рік, що минає, був одним з найскладніших не тільки в роботі Дніпровського меткомбінату, але й в Україні та світі. Безліч викликів, що виникли у 2020-му, стали запорукою єднання українців.

Нажаль найбільшої шкоди всім нам завдала всесвітня пандемія. Завдяки нашій з вами витримці та підтримці вдалося реалізувати деякі заплановані соціальні проекти, взяти участь у різних міських і комбінатівських заходах. І сьогодні профспілка «Металургів» – єдина з профспілкових організацій міста, яка сплачує матеріальну допомогу при захворюванні на COVID-19 та у разі нещасного випадку на виробництві. І сьогодні нам вдається поліпшувати ситуацію з охорони праці на ДМК і підприємствах наших соціальних партнерів.
І сьогодні здійснюється контроль за станом побутових приміщень структурних підрозділів та їдальнь ДМК. Пишаємося, що профспілка «Металургів» брала безпосередню участь у запуску в роботу КСЦ «Дніпровець». Нам довіряють, тому ряди членів профспілки «Металургів» постійно поповнюються.

Вітаю всіх металургів і жителів міста з наступаючим 2021-м роком. Напередодні новорічних свят бажаю всім нам міцного здоров’я та бадьорості духу, благополуччя рідним і близьким, миру та спокою в кожній домівці. Дякую нашим соціальним партнерам за плідну співпрацю та підтримку в непростий час.

Зі святами вас, друзі!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»