Урочисте вручення пам'ятних грамот і нагород працівникам енергетичних цехів відбулося на оперативній нараді активу профспілки, яка пройшла 19 грудня 2017 року.

Щорічно, 22 грудня, в нашій країні відзначається День енергетика, який встановлений на підтримку ініціативи працівників енергетики та електротехнічної промисловості Указом Президента України «Про День енергетика» №522/93 від 12 листопада 1993 року. 22 грудня відзначається професійне свято всіх працівників енергетичної промисловості, що охоплює вироблення, передачу і збут споживачам електричної та теплової енергії. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

З професійним святом на оперативній нараді енергетиків поздоровив лідер профспілки Олег Нагорний, який за високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди святкування професійного свята відмітив 12-х працівників енергетичних структурних підрозділів ПАТ «Дніпровський меткомбінат», членів ППО «Металургів»:

– В цей День вітаю наших енергетиків та електриків, всіх працівників енергетичного комплексу від імені багатотисячного колективу нашого підприємства, від імені профспілки «Металургів». Бажаємо їм світлого і міцного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх їхніх теплих надій! Ви заряджаєте енергією кожне наше свято, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань!