У зв'язку з введеними в Україні карантинними заходами, дістатися на роботу в Кам'янському стає все складніше. З 6 квітня уряд України посилює заходи, пов'язані з коронавірусом COVID-19. Як тепер добиратися до місця роботи? Зараз це основне питання, яке задають працівники підприємства профспілці «Металургів».

Як і раніше, дістатися співробітнику Дніпровського меткомбінату до місця роботи можна або на міському транспорті, або на особистому автомобілі. Інші способи вимагають великих часових витрат.

У першому випадку міський громадський транспорт (автобуси і маршрутки) перевезення пасажирів будуть здійснювати в колишньому режимі, тільки на місцях для сидіння і в захисних масках. За словами начальника управління транспорту виконкому Кам’янської міськради Дмитра Конельського міський пасажирський транспорт продовжує працювати з 6 квітня.

Що ж стосується особистого транспорту, то і тут працівникам ДМК пішли на зустріч. Адміністрація містоутворюючого підприємства, на прохання деяких керівників цехів (локально для працівників своїх структурних підрозділів) і профспілки «Металургів» (глобально для всіх працівників ДМК), підготувала місце для паркування біля КПП №2 (конвертерний цех). Все що потрібно працівнику, який хоче дістатися та підвезти колег до місця роботи, – подати заявку від керівника свого структурного підрозділу на в'їзд на комбінат. Заявки на паркування особистого транспорту біля КПП №2, які були оформлені до 6 квітня, автоматично продовжено й діють на період введеного в Україні карантину. Це питання профспілкою «Металургів» узгоджено зі службою безпеки ДМК і охороною комбінату. Тобто заїжджаємо, як і заїжджали.

Також організовані перевезення робітників ДМК на комбінатовських автобусах. Наводимо маршрути друху цих автобусів.