Напередодні улюбленого нами свята, яке щорічно відзначається в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні, профспілкова організація «Металургів» вирішила привітати співробітників містоутворюючого металургійного підприємства, аутсорсингових компаній та їхніх «половинок» з Днем Святого Валентина. У день та годину «Х», в актовому залі медико-санітарної частини ПрАТ «ДКХЗ», під пильним поглядом шановного журі, відбудеться розіграш призів серед членів профспілки «Металургів».

До номінацій потрапили не тільки приємні побутові «дрібнички» та подарунки для підняття настрою. На переможців також очікують ще й надзвичайні головні призи:

  • квитки до кінотеатру на останній ряд («місця для поцілунків»);
  • вечеря при свічках в одному з ресторанів Кам'янського,

а також супер-приз:

  • романтична подорож до казкових засніжених Карпат.

Володарем бажаного призу до Дня закоханих може стати будь-який член профспілки «Металургів», який працює на металургійному підприємстві або в аутсорсинговій компанії. Компетентне журі визначатиме переможців у кожній номінації за обраним випадковим чином табельним номером. Рожеві серця з заповітними цифрами вже підготовлені та надруковані, призи для розіграшу – закуплені! Залишилося лише розкрутити колесо фортуни.

Дата проведення заходу: 8 лютого.
Місце проведення розіграшу призів: МСЧ ПрАТ «ДКХЗ».
Учасники: члени профспілки «Металургів».
Метод визначення переможців: випадковий (за табельним номером).

Переможці в конкурсі будуть оголошені одразу після закінчення заходу. Окрім цього, їхні імена будуть опубліковані на ресурсах профспілки «Металургів» та у міських ЗМІ.