Груповий етап змагань, головним організатором яких є профспілка «Металургів» ДМК, відбувся 7 квітня. За підтримки ПАТ «Дніпровський меткомбінат» і федерації футболу міста Кам'янське на базі двох міні-футбольних полів в цей день було визначено вісім чвертьфіналістів.

За вихід в наступну стадію Кубка «Металургів» боролися 12 міських міні-футбольних колективів, які в чотирьох групах визначали по дві найсильніші команди. Найвидовищними видалися ігри в групі «В». Тут билися «ДМК», «Дніпровець» і «Локомотив».

У першому протистоянні грали два представника Дніпровського металургійного комбінату. Не без проблем «ДМК» все ж зумів вирвати перемогу в «дербі» у «Дніпровця». Рахунок зустрічі – 5:2. Не складною на думку гравців «ДМК» повинна була бути і наступна їхня зустріч. У грі з «Локомотивом» різниця в рахунку на їх користь до середини другого тайму досягла трьох м'ячів (4:1). Однак один з найбільш блискавичних видів спорту – міні-футбол – частенько ситуацію на полі перевертає вверх дном, підносячи лідируючій команді сюрприз у вигляді програшу. Під завісу зустрічі «ДМК» за три хвилини примудрилася чотири рази пропустити (рахунок 4:5 вже був на користь «Локомотива»). Довелося надолужувати згаяне, що і було реалізовано за хвилину до фінального свистка – результат в поєдинку зрівнявся. У підсумку, дуже бойова нічия 5:5, яка підштовхувала «Дніпровець» в останній сутичці з «Локомотивом» лише до перемоги. Інший результат останнього протистояння за вихід з групи їх не влаштовував.

А «Локомотив» – влаштовував. Мало того, їм вдалося першими забити і довгий час вести в рахунку, нехай і з мінімальною перевагою. Тільки ціною неймовірних зусиль «Дніпровець» зумів виконати локальну задачу – вийти з групи. Спочатку міні-футболісти цієї команди зуміли зрівняти рахунок в матчі, а на останній хвилині вирвали таку бажану перемогу – 2:1.

За підсумками трьох зустрічей в 1/4 фіналу з групи «В» вийшли «ДМК» з 4-ма очками та «Дніпровець» (3 очки). «Локомотиву» ж довелося задовільнитися третім (1 очко) непрохідним місцем.

Впевнено свої ігри відіграв в групі «С» «Металург». Саме ця команда в минулому році була володарем однойменного Кубка. Опір непоступливого «Маяка» було зламано в другій половині зустрічі, після того, як їм не вдалося втримати нічийний рахунок. А починалося для «металургів» все дуже кепсько. Вже на перших секундах поєдинку рикошет допоміг «Маяку» вийти в рахунку вперед. Далі більше – незабаром подібним чином в ворота «Металурга» влетів і другий м'яч. Все, що вдалося фавориту пари до перерви, так це відквитати один м'яч (2:1). Як тільки ж «Металургу» вдалося вийти вперед – «Маяк» почав згасати. В їх ворота стали влітати прикрі м'ячі, які й визначили результат першої зустрічі – 3:6.

Проте, з новим потоком енергії «Маяк» почав другу свою групову гру. За тим же сценарієм в ворота опонента, а це був «Дніпро», влетіло два м'ячі. Ось тільки більше помилок гравці «Маяка» не мали наміру здійснювати, довівши звітний поєдинок до логічної перемоги з рахунком 4:1.

Останнє протистояння було лише констатацією факту сили «Металурга», який в групі «С» з першого місця завдяки перемозі над «Дніпром» вийшов в 1/4 фіналу. Слідом фінішував «Маяк». «Дніпро» ж в суперечці за вихід у наступну стадію змагань виявився третім зайвим.

Результати групового етапу:

Група «А»: «Газовик» – «ДДТУ» – 5:1; «ДДТУ» – «Патріот» – 5:0; «Патріот» – «Газовик» – 0:5.
Група «B»: «ДМК» – «Дніпровець» – 5:2; «ДМК» – «Локомотив» – 5:5; «Дніпровець» – «Локомотив» – 2:1.
Група «C»: «Маяк» – «Металург» – 3:6; «Маяк» – «Дніпро» – 4:1; «Металург» – «Дніпро» – 6:3.
Група «D»: «ДХЗ» – «ДКХЗ» – 3:2; «Южкокс» – «ДХЗ» – 3:5; «ДКХЗ» – «Южкокс» – 2:2.

1/4 фіналу, 14 квітня, КП СК «Прометей»

15.00 «ДМК» – «ДКХЗ»
15.50 «Дніпровець» – «ДХЗ»
16.40 «Газовик» – «Маяк»
17.20 «ДДТУ» – «Металург»

Команди, що пройшли чвертьфінальну стадію, поміряються силами за основний трофей 21 квітня. В цей день в КП СК «Прометей» будуть зіграні зустрічі 1/2 фіналу і фінал.