Третій рік поспіль профспілкова організація «Металургів» для членів профспілки проводить традиційний кубок з більярду. Боротьба за головні призи ведеться на якісних столах більярдного клубу «Дніпро». Таке ставлення до спортсменів викликає у них підвищений інтерес до турніру. 6 лютого пройде перший день змагань. На наступний день головні претенденти на перемогу визначать володаря Кубка «Металургів» і розіграють призи турніру.

Сітка змагань

В такому витонченому виді спорту як більярд запорукою перемоги є не тільки хороший навик гри на зеленому сукні. При наявності в обоймі гравця якісного кия результат може виявитися краще. Тому для майбутніх призерів Кубка з більярду профспілкою «Металургів» спеціально придбані три ексклюзивних кия ручної роботи від компанії AS. Цей виробник, який є одним з лідерів в даній галузі, пропонує професійні більярдні киї ручної роботи. Подібними киями в Україні грають багато знаменитих гравців і чемпіони. Крім цього п'ятеро учасників отримають можливість стати володарем ще одного зручного аксесуара – спеціальних рукавичок для гри в більярд.

Змагання пройдуть 6-7 лютого за олімпійською системою – на вибування після поразки. Час початку Кубка «Металургів» – 16:30. Головний суддя турніру – Олександр Жук.

Сьогодні, 4 лютого, відбулося жеребкування. З переліком учасників і сіткою змагань можна ознайомитися тут.