З відмінними результатами кам'янські силачі повернулися з 26 чемпіонату України з армспорту серед чоловіків та жінок, який з 15 по 17 березня відбувся в Одесі. У змаганнях на праву і ліву руки взяли участь 169 спортсменів з 24 регіонів країни. Серед чотирьох кам'янчан був і представник ПАТ «ДМК» Дмитро Сорока, якого профспілка «Металургів» неодноразово підтримувала. Відчув спортсмен підтримку від профспілки і в цей раз.

Раніше срібний призер чемпіонату світу та Європи, майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Сорока (КСЦ «Дніпровець») виступав серед спортсменів з обмеженими можливостями. У цьому сезоні він вирішив спробувати свої сили серед найсильніших українських рукоборців.

Хороші результати спортсмен продемонстрував на чемпіонаті області і відкритому кубку Дніпра, що недавно відбулися. У першому турнірі Д.Сорока (ЦРМО РСЦ) завоював «срібло» в боротьбі на ліву руку. У другому ж – Дмитро став бронзовим призером на обидві руки. У чемпіонаті України представник ПАТ «Дніпровський меткомбінат» змагався з 15-ю спортсменами у ваговій категорії до 90 кг. Кращим його результатом став виступ на ліву руку, де спортсмен зупинився за крок від бронзової медалі. За словами його тренера Едуарда Аноткіна (працює в доменному цеху ДМК) – 4-е місце – це кращий результат серед чоловіків з Кам'янського-Дніпродзержинська на змаганнях подібного рівня. Крім цього наш рестлер виконав норматив кандидата у майстри спорту серед здорових спортсменів.

Крім Сороки на чемпіонаті України Кам'янське представили Дмитро Катеринич (КСЦ «Дніпровець»), Максим Туманов (СК «Сварог», Кам'янське) і Анна Залужна (Будівельна академія, Дніпро). Катеринич на чемпіонаті країни боровся вперше. На відміну від Кубка України, де Дмитро став бронзовим призером, на цей раз медаль завоювати йому не вдалося. Туманов двічі був четвертим, а Залужна (тренер – В.Сисун) зуміла завоювати «срібло» на ліву руку.

Працівники ДМК Д.Сорока, М.Нестьоркін і Е.Аноткін дякують голові профкому профспілки «Металургів» Олегу Нагорному за надану допомогу в поїздці на чемпіонат України з армспорту.