З 24 по 30 березня 2019 року у польському місті Торунь проходив чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів.

Торунь розташований на півночі Польщі по обидва боки річки Вісли. В цьому історичному містечку неодноразово відбувалися різні масові змагання з легкої атлетики. В кінці березня сюди з'їхалися ветерани-легкоатлети на чемпіонат світу. Всього в мундіалі взяли участь 4700 спортсменів з 77 країн. Серед них – 74 українця.

На цьому міжнародному форумі також було представлено і Кам'янське. Легкоатлетичну полумарафонську дистанцію 21975 метрів підкорював чемпіон світу серед ветеранів Василь Карпович. Цього разу він виступив у віковій категорії «60+» і потрібно відзначити – дуже вдало. Після виснажливої ​​боротьби наш стаєр фінішував першим, в черговий раз ставши чемпіоном світу!

Чемпіонський результат – це виснажлива робота спортсмена і всебічна підтримка профспілки «Металургів», Дніпровського меткомбінату і міської влади. В.Карпович дякує за допомогу голові профкому профспілки «Металургів» Олегу Нагорному, генеральному директору ПАТ «ДМК» Олександру Подкоритову і директору КСЦ «Дніпровець» Анатолію Поливоді.

Відео. ТРК МІС