У травні юні волейболістки з Кам'янської ДЮСШ №2 взяли участь в двох змаганнях – Кубку ПАТ «Укртанафта» і чемпіонаті Дніпропетровської області серед дівчат 2005-2006 р.н. Необхідний ігровий досвід вдалося отримати завдяки підтримці лідера профспілки «Металургів» Олега Нагорного.

В 11-му травневому всеукраїнському турнірі наші спортсменки виступали двома складами (2004-2005 р.н. та 2006-2007 р.н.) і боролися за кубок з командами з міст Близнюки, Буча, Ірпінь, Канів, Кременчук (2 команди) , Новомосковськ, Одеса (2 команди), Світловодськ та Чернігів.

Змагання проходили в двох спортивних залах Кременчука. За розподілом наші команди потрапили в різні підгрупи і відповідно зали, що дещо ускладнило роботу наставнику кам'янської команди Віталію Михайловичу Серьогіну. По ходу турніру вдалося обіграти колективи, які беруть участь у дитячій лізі. Лише одна програна партія в першій грі з Черніговом не дозволила поборотися за 1-2 місце.

Кращими гравцями команд стали Поліна Сеньків і Марія Аніченко.

 

Незважаючи на те, що призових місць на Кубку ПАТ «Укртанафта» вибороти не вдалося, отриманий ігровий досвід допоміг волейболісткам ДЮСШ №2 пробитися у фінал чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу серед дівчат 2005-2006 р.н. Відбулися змагання 17 травня у Новомосковську.

Всього на обласних змаганнях взяли участь 6 команд, які боролися в 2-х підгрупах. Свою підгрупу кам'янчанки виграли, здобувши перемоги над командами Тернівки і Дніпро-2. Фінал вийшов яскравим і цікавим. У впертій боротьбі чемпіонський титул завоював колектив «Дніпро-1».

Кам'янське представили: Лоліта Шляхова (капітан), Марія Аніченко, Поліна Сеньків, Анастасія Здорик, Мілана Белянська, Маргарита Скрипник, Валерія Корнілова, Катерина Олесенко, Анастасія Горбачова, Софія Мельниченко, Яна Чуйко і Ксенія Левкіна.