Нещодавно в сім'ї працівника РСЦ Дмитра Корх з'явилися двійнята-дівчинки. Перший свій промінчик світла вони побачили в пологовому відділенні 9-ї міської лікарні. Здавалося б, все добре! Ось тільки пологи пройшли з ускладненнями – дружині Дмитра зробили операцію, а самі немовлята стали втрачати у вазі. На щастя, вирішити проблему можливо. Ось тільки сім'ї для цього потрібна суттєва фінансова допомога.

До профспілки «Металургів» Дніпровського металургійного комбінату звернувся працівник цеху ремонту металургійного обладнання ДМК Дмитро Олександрович Корх. За словами глави сімейства, в якій тепер вже троє дітей, їм необхідна матеріальна допомога. Разом з дружиною Дмитро встиг придбати коляску для двійнят. Залишилося знайти кошти на післяопераційний період відновлення молодої мами після «кесаревого розтину» і специфічне харчування для дівчаток, яке допоможе їм набирати вагу.

Профспілка «Металургів» виділила сім'ї Корх матеріальну допомогу, але цього все одно недостатньо. Давайте всі разом підтримаємо двох юних малюків, і дамо їм шанс на здорове майбутнє.

Гроші на допомогу можна перерахувати на банківську картку Приватбанку №5168757311872552. Одержувач – КОРХ АННА ЮРІЇВНА.