4 червня в актовій залі Будинку спілок міста Дніпро, з нагоди 60-річного ювілею Національної спілки журналістів України та Дня журналіста відбулася урочиста церемонія вручення нагород різного рівня провідним журналістам Дніпропетровщини. Одним з нагороджених став помічник голови профкому профспілки «Металургів» по зв'язках із ЗМІ Віталій Попруга.

За сумлінну працю та творчий підхід у журналістиці, активну участь в житті Дніпропетровської організації НСЖУ голова правління Дніпропетровської обласної журналістської організації Олексій Ковальчук вручив керівнику прес-служби профспілки «Металургів» Почесну грамоту.

Віталій Олександрович Попруга працює в профкомі профспілки «Металургів» з жовтня 2018 року. До цього він 6 років керував прес-службою ПАТ «Дніпровський меткомбінат». Діяльність В.Попруги пов'язана з багатьма друкованими та електронними ЗМІ міста та області. З його роботами можна було познайомитися на сторінках кам’янських газет «Наш Репортер», «Мой Днепродзержинск», «ДМК: Деятельность. Мнения. Комментарии» (раніше виходила під назвою «Прапор Дзержинки»), «Відомості», «Любимый город». Був техредактором і входив до авторського колективу журналістів при підготовці ювілейної книги ПАТ «Дніпровський меткомбінат» – 125 років. Головний редактор сайтів профспілки «Металургів» (metallurg.dp.ua) і всеукраїнського спортивного ресурсу «Українські шашки (Black & White)» (draughts.com.ua), співавтор міських інформаційних сайтів «Спорт Кам’янського» (sports.dp.ua), «Цікаве Кам'янське» (kamianske.com.ua). Член президій обласної та міської федерацій шашок, очолює прес-службу федерації футболу міста Кам’янське.