Ось уже другий день поспіль однодумці кандидата в народні депутати Олега Миколайовича Мороза розповідали перехожим городянам про засновника компанії «МіКомп», голову обласного та Кам'янського осередків політичної партії «ОСНОВА», який балотується по 30-му виборчому округу Кам'янського. До агітнамету, який розташувалася в центральній частині міста, підходили не всі. Однак багатьох зупиняв той факт, що агітацію проводив сам кандидат – Олег Мороз, який не соромився спілкування ні з молоддю, ні з людьми у віці.

Хтось не вірив, що сивочолий чоловік і є той самий почесний громадянин міста Дніпродзержинська-Кам'янського, хтось в цьому переконувався лише тоді, коли він знімав кепку, яка рятувала від спекотної жари і палючого сонця, хтось просто проходив повз, поспішаючи по своїм сімейним справам.

Іноді люди подовгу розмовляли з кандидатом в нардепи на різні теми, іноді просили допомоги у вирішенні особистих питань. Але кожен, хто все ж зупинявся, свій подальший шлях продовжував з посмішкою. Адже навколо панувала в усіх сенсах тепла і дружня атмосфера.

Звичайно ж, один Олег Мороз з поставленим завданням б не впорався. Поруч ходили юні помічники, яким не завжди вдавалося призупинити перехожого, умовити прочитати важливу інформацію в агітлистівці про кандидата. Їм в цьому житті ще багато чого належить навчитися, зокрема, вміння спілкування.

Рятувало ситуацію робота дружної команди друзів, які паралельно також агітували городян проголосувати за Мороза. Серед них можна було побачити голову профкому профспілки «Металургів» Олега Нагорного, його заступника Ірину Пугачову, легендарного і поважного керівника-залізничника з ДМК Сергія Слабоуса. Спільними зусиллями протягом 2-х годин було роздано близько 2 тисяч листівок, в яких розповідалось про Олега Мороза.

Завтра буде день третій – передостанній перед "днем тиші". І знову Олег Мороз буде готовий до чергування на бойовому посту. День виборів, 21 липня, невблаганно швидко наближається, а вибір зробити все ще складно, але необхідно. Україна підійшла до тієї межі, за яку б не хотілося потрапити. Для цього потрібно зробити правильний вибір. Кандидат у нардепи Олег Мороз – це безумовно правильний вибір, адже він це доводить не популярним словом, а реальними справами!