24 грудня 2019 року на щотижневій оперативній нараді з профактивом профспілки «Металургів» 8-м працівників енергетичних структурних підрозділів ПАТ «Дніпровський меткомбінат» отримали Почесні грамоти виконкому Кам'янської міської ради. Вручив їх заступник глави адміністрації Заводського району Анатолій Івашина. Ініціатором привітання енергетиків ДМК виступила профспілка «Металургів».

Щорічно, з 1993 року, згідно з Указом Президента України 22 грудня відзначається День енергетика. Разом з усіма працівниками енергетичної галузі України своє професійне свято відзначали і енергетики ПАТ «ДМК». Всього в структурі комбінату нараховуються 8-м енергетичних підрозділів. У кожному з них є професіонали своєї справи, які не дивлячись на різні обставини, до сих пір віддані своїй професії.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання покладених обов'язків та з нагоди професійного свята – Дня енергетика були відзначені:

  1. Марченко Олена, машиніст компресорних установок 6 розряду киснево-компресорного цеху;
  2. Назаренко Тетяна, машиніст газотурбінних установок 5 розряду турбінного цеху теплоелектроцентралі;
  3. Трийченко Віта, інженер II категорії управління головного енергетика;
  4. Горуцький Петро, слюсар-ремонтник 6 розряду газового цеху;
  5. Демішев Вячеслав, електромонтер по ремонту та обслуговуванню електроустаткування 6 розряду агломераційного виробництва енергоелектроремонтного цеху ремонтно-сервісного центру.
  6. Насікан Тарас, електромонтер по ремонту повітряних ліній електропередачі 6 розряду цеху мереж та підстанцій;
  7. Потапов Віктор, слюсар-ремонтник 6 розряду цеху водопо-стачання;
  8. Юрченко Роман, начальник дільниці електротехнічної лабораторії.

Голова профкому профспілки «Металургів» Олег Нагорний, який на підставі зборів колективу первинної профспілкової організації подав міської влади клопотання про нагородження енергетиків, подякував нагородженим за плідну працю і вірність обраній професії, побажав їм нових досягнень, привітав з професійним святом і наступаючим Новим роком.

Відеосюжет телеканалу МІС ТВ