На щотижневій оперативній нараді з профактивом профспілки «Металургів» ДМК, яку вели заступники голови профкому Віталій Ровков та Ірина Пугачова, обговорювалися питання роботи комбінату, охорони праці, виробничого побуту, спорту і культури на підприємстві.

Зокрема обговорювалися такі питання:

  1. Показники виробництва підприємства.
  2. Про затримку з видачею лікарняних листів.
  3. Про скарги працівників ДМК на відсутність гарячої води в душових побутового корпусу №3. Беручи участь в комісії комбінату, профспілці «Металургів» вдалося усунути проблему, що утворилася. На сьогодні гаряча води в БК-3 є.
  4. Реагуючи на скарги працівників КЦ, на слабке освітлення окремих дільниць цеху конвертерного цеху, вдалося домогтися часткового поліпшення освітленості.
  5. Стартує кубок «Металургів» з більярду, який відбудеться 6-7 лютого (середа-четвер), у більярдному клубі «Дніпро». Участь можуть взяти тільки члени профспілки «Металургів». Заявки в електронному вигляді необхідно надсилати на адресу електронної пошти секретаря профкому «Александра Касьянова». Склад учасників формується виходячи з формули: чисельність структурного підрозділу до 100 чоловік – 1 учасник, інші – не більше 2-х учасників. Жеребкування відбудеться 4 лютого (понеділок). Початок турніру – о 16:00. Головний суддя змагань – Олександр Жук.
  6. Після зміни системи очищення, знову запущений в роботу басейн КСЦ «Дніпровець». Змінився принцип входу в басейн. При собі необхідно мати: пропуск працівника ДМК і діючу медичну довідку (дерматолог, терапевт), яка підтверджує, що працівник ДМК здоровий.
  7. Починається новий оздоровчий сезон в санаторії-профілакторії ДМК. Перший заїзд відбудеться 16 січня (середа). Профспілка «Металургів» продовжує виділяти безкоштовні путівки для членів профспілкової організації (без сплати НДФЛ та військового збору). У перший заїзд може поїхати 54 члена профспілки «Металургів».
  8. Стартують змагання, які йдуть в залік спартакіади ДМК 2019 року. Перший вид спорту – шашки. Ігри пройдуть 16 та 18 січня у Палаці культури металургів. Початок змагань – о 16:30. Склад учасників – 3 людини: 2 чоловіка і 1 жінка.
  9. Компанія Lifecell пропонує свої послуги працівникам ДМК щодо забезпечення корпоративного зв'язку. Подробиці читайте найближчим часом на сайті профспілки «Металургів».

 

На цьому щотижнева оперативна нарада з профактивом профспілки «Металургів» завершилася.