Серед членів профспілки «Металургів» є багато охочих оздоровитися на Азовському морі. Але що робити, коли одному їхати нудно, а з сім'єю – накладно. У подібних випадках ситуацію рятують короткі тури подібні семиденному вояжу на базу відпочинку «Сонячна соната».

Узбережжя смт Кирилівка (коса «Пересип», Запорізька область) одне з небагатьох, що буяє різними пансіонатами і місцями відпочинку. Їхати «дикуном» можна, але як правило знайти підходяще місце на «довгі» вихідні в період національних свят не таке вже й просте заняття. То немає місць або кондиціонера, то сусіди галасливі, то дорогувато...

Працівник Дніпровського металургійного комбінату, який знаходиться в рядах профспілки «Металургів», таких недоліків позбавлений. Семиденний тур в «Сонячну сонату» йому обійдеться всього в 10% від вартості путівки і це суттєвий аргумент. Якщо ж «металург» вирішить оздоровиться з сім'єю, то за оздоровлення улюбленого чада він віддасть 20%, а за непрацюючих на комбінаті чоловіка або дружину – 50% від вартості путівки. Тобто три путівки йому обійдуться за ціною менше ніж одна, а це серйозна економія сімейного бюджету в наш непростий економічний час.

– Мене все влаштувало і ціна, і харчування, і проживання, – каже працівник доменного цеху, який відпочив в «Сонячній сонаті». – Нас поселили в новому комфортабельному корпусі, вікна виходили з видом на море. Годували смачно, а меню змінювалося кожен день. Якщо говорити про дозвілля, то на жаль в період нашого перебування в Кирилівці (кінець серпня 2017 року) аквапарк вже не працював. Проте ми всією сім'єю відвідали дельфінарій. Від відпочинку і у мене, і у сім'ї залишилося багато позитивних спогадів. Спасибі профспілці «Металургів» за це!

Для довідки:

База відпочинку «Сонячна соната» розташована прямо на березі Азовського моря, в 3,5 кілометрах від курорту смт Кирилівка, на косі «Пересип». Коси Азовського моря утворюють піщані мілководні пляжі, які є благодатним місцем для сімейного відпочинку з дітьми. Цілюще повітря тут є коктейлем з насиченого йодом морського бризу і вітру з медовим ароматом степових трав. У спекотний полуденний період відпочиваючі можуть провести час в тінистих альтанках, оточених клумбами. На базі відпочинку розташовані 2-х і 3-х поверхові корпуси, що потопають у зелені тополь, акацій і каштанів. У номері є телевізор, холодильник, кондиціонер, душ, туалет, тумбочка і ліжко – все, що необхідно для відпочинку.