Після нетривалого другого етапу ремонтних робіт, який тривав близько двох місяців, у вересні 2020 року відновив свою роботу культурно-спортивний центр «Дніпровець». Тепер городяни та працівники Дніпровського меткомбінату знову можуть відвідувати басейн і тренажерний зал. Металурги в окремі години – навіть безкоштовно!

Графік відвідування: з понеділка по п'ятницю, за винятком святкових днів і днів проведення спортивних заходів, при наявності пропуску:

  • з 08:00 до 11:00 – 3 доріжки
  • з 18:00 до 20:00 – 1 доріжка.

Нагадаємо, що басейн КСЦ «Дніпровець», з ініціативи профспілки «Металургів», узятий у довгострокову оренду нашим соціальним партнером – фірмою «МІКОМП» (засновник – почесний громадянин міста Кам'янське, бізнесмен Олег Мороз). При купівлі абонемента на 500 грн. – дитяче відвідування 48 грн., дорослий – 64 грн. реальних грошей внесених до каси. За ці гроші ви можете перебувати в будівлі басейну 3 години. Абонемент дійсний і у басейні «МІКОМП» (пр. Аношкіна, 109) і у басейні «Дніпровець» (вул. Іванівська, 53).

В оновлення інфраструктури об'єкта вже вкладено близько 3,4 млн. грн., – говорить голова профкому профспілки Олег Нагорний. – Згідно підписаного меморандуму між ПАТ «ДМК» і ТОВ ВТФ «МІКОМП» басейн КСЦ у відведений час можуть безкоштовно відвідувати всі без винятку працівники металургійного комбінату!

Решта охочих, починаючи з дня відновлення роботи «Дніпровця» можуть відвідувати басейн по абонементу. При купівлі абонемента на 500 грн. – відвідування басейну дитиною становитиме 48 грн., дорослим – 64 грн. реальних грошей внесених до каси. За ці гроші ви можете перебувати в будівлі басейну 3 години. Абонемент дійсний як в басейні «МіКомп» (пр-т Аношкіна, 109), так і в басейні «Дніпровець» (вул. Іванівська, 53).

Для довідки телефони ресепшин:

  •  «Дніпровець»: +38 (063) 9032323;
  • «МІКОМП»: +38 (068) 9032323.