7 жовтня 2020 року в КСЦ «Дніпровець» завершився капітальний ремонт сауни (все нове). Її розмір збільшений в два рази. Тепер перелік послуг в «Дніпровці» став таким самим як і у «МІКОМП» – басейн, спортзал і сауна. Сауна працює щодня.

Після нетривалого другого етапу ремонтних робіт, який тривав близько двох місяців, у вересні 2020 року відновив свою роботу культурно-спортивний центр «Дніпровець». Тепер городяни та працівники Дніпровського меткомбінату знову можуть відвідувати басейн і тренажерний зал. Металурги в окремі години – навіть безкоштовно!

На початку червня, після відновлення роботи басейнів, спортивних комплексів і фітнес-центрів в Україні, знову почав функціонувати культурно-спортивний центр «Дніпровець»! Завдяки ініціативі профспілки «Металургів» та реконструкції споруди його соціальним партнером – фірмою «МІКОМП», в розпорядженні металургів знову опинилися рідні басейн і тренажерний зал КСЦ, причому на безоплатній основі.

22 травня голова Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що починаючи з 1 червня 2020 року, третього етапу виходу з карантину, буде відновлено роботу басейнів, спортивних комплексів і фітнес-центрів. Це означає, що басейн культурно-спортивного центру після майже річного простою відновлює свою роботу!

Перегони, в яких взяли участь понад 260 спортсменів у віці від 12 до 60 років, відбулися в Білій Церкві 7 вересня. У віковій категорії «60+» високий результат і чергову перемогу здобув багаторазовий чемпіон Василь Карпович з Кам'янського, якого постійно підтримує профспілка «Металургів».

1 червня 2019 року на базі Кам'янського коледжу фізичного виховання відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед чоловіків і жінок. Атлетам культурно-спортивного центру «Дніпровець», який підтримує профспілка «Металургів», вдалося завоювати 9 медалей.

У Славутич (Київська область) з'їхалися найсильніші молоді штангісти України. З 9 по 14 квітня 285 хлопців і дівчат з 23 областей країни брали участь в юнацькому чемпіонаті України і відкритому всеукраїнському турнірі Пам'яті Героїв Чорнобиля.

23 березня у Кам'янському, на базі важкоатлетичного залу КСЦ «Дніпровець» відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з важкої атлетики серед спортсменів вікової категорії 2006 року народження і молодше, присвячений 130-річчю з дня заснування Дніпровського металургійного комбінату.

Нещодавно за підтримки профспілки «Металургів» і ДМК в залі важкої атлетики КСЦ «Дніпровець» відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед «кадетів» (2002 року народження і молодше). У минулий уїк-енд переможці і призери цих змагань взяли участь в чемпіонаті області. За підсумками обох турнірів були продемонстровані непогані результати і завойовані медалі різного ґатунку.

V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам'яті тренера Леоніда Яковича Сотника відбувся 24 листопада на базі культурно-спортивного центру «Дніпровець».

10 листопада в спортивному залі важкої атлетики КСЦ «Дніпровець» за підтримки ПАТ «Дніпровський меткомбінат» і профспілки «Металургів» ДМК пройшов чемпіонат Кам'янського серед важкоатлетів 2003 року народження і молодше.