Змагання, які проводяться серед структурних підрозділів Дніпровського металургійного комбінату і підтримуються профспілкою «Металургів» ДМК, завершилися 22 червня. На стадіоні «Металург» були зіграні останні фінальні ігри турніру, що йде в залік спартакіади підприємства. У 2018 року переможцями стали працівники конвертерного цеху.

У «фінал чотирьох» вийшли збірні КЦ («конвертерники»), УЗТ («залізничники»), ККЦ-ТУ-АТЦ-УЯП («технологи») і студенти ПДМК (Придніпровського державного металургійного коледжу). Переможця та призерів фіналісти визначали за коловою системою. Вчора, 22 червня, пройшли заключні ігри, в яких і були розставлені всі крапки над «і».

Для перемоги в турнірі «конвертерникам» в останній зустрічі потрібно було не програти. З перших хвилин активнішими були їхні суперники, які мали ряд відмінних моментів, щоб відкрити рахунок у зустрічі. Надалі гра вирівнялася. Першими відзначилися футболісти КЦ, але «залізничникам» вдалося відігратися, забивши м'яч у відповідь. Більшого командам в цей вечір досягти не вдалося – гра закінчилася з рахунком 1:1.

Як підсумок, в 2018 році переможцями стали працівники конвертерного цеху, а спортсмени УЗТ фінішували другими. Залишалося ще одне питання, кому дістанеться третє місце. За підсумками змагань в трійку призерів увійшли футболісти об'єднаної команди ККЦ-ТУ-АТЦ-УЯП.

Чемпіон був нагороджений Кубком з міні-футболу та золотими медалями. Свої нагороди отримали і спортсмени УЗТ. Всі призи надав КСЦ «Дніпровець».

Відео