Черговий потрібний крок в напрямку розвитку спорту на комбінаті і в місті був зроблений 16 січня на оперативній нараді з профактивом ППО «Металургів», коли працівнику ЦРМО РСЦ, майстру спорту з армрестлінгу Дмитру Сороці було зроблено подарунок – стіл для боротьби на руках, виготовлений за спеціальними кресленнями в Польщі.

Спорт – це одна зі складових людського життя, яка дає широкий простір для виявлення здібностей людей, задоволення їх інтересів і потреб, активізації людського фактора. Турбота про розвиток фізичної культури і спорту є однією з найважливіших складових соціальної політики профспілкової організації «Металургів». Тому голова профкому профспілки Олег Нагорний, у міру можливості, всіляко допомагає спортсменам ДМК і спортивному руху в Кам'янському в цілому.




Тепер, завдяки голові профкому ППО «Металургів» Олегу Нагорному і Генеральному директору ПАТ «ДМК» Олександру Подкоритову, призер чемпіонатів світу та Європи серед людей з обмеженими можливостями, один з провідних спортсменів України Дмитро Сорока отримав можливість повноцінно тренуватися і проводити змагання різних рівнів. В свою чергу лідер профспілки «Металургів» і любителі цього виду спорту сподіваються на хороші результати нашого спортсмена на найближчих чемпіонатах Європи та світу. І це не тільки амбіції. Це підняття іміджу комбінату і популяризація масового спорту на благо міста і країни.

Найближчим часом профспілка «Металургів» планує організувати перші змагання з армрестлінгу, головним суддею яких буде Дмитро Сорока. Звичайно ж, боротьба за нагороди буде вестися за новим столом для рукоборців.