7-8 вересня 2019 року в Мінську (Білорусь) у клубі «Брюге» проходив I Кубок Європи з армліфтингу за версією APL. У змаганнях взяла участь і відома кам'янчанка Людмила Гайдученко, тренером якої є працівник доменного цеху ДМК, член профспілки «Металургів» Едуард Аноткін.

14 жовтня в польському Кракові відбувся V Королівський напівмарафон, в якому брали участь більше 8 тисяч легкоатлетів з різних країн світу. Василь Карпович на цих змаганнях представляв КСЦ «Дніпровець» і профспілку «Металургів» ДМК.

З 29 по 30 вересня у Чорноморську (Одеська область) відбувся традиційний Кубок України з легкої атлетики серед ветеранів. Участь в ньому прийняв і ветеран Дніпровського меткомбінату, член профспілки «Металургів» ДМК Василь Карпович. На бігових доріжках, у секторах для стрибків, метання списа і штовхання ядра змагалися майже 150 спортсменів у категорії «Мастерс» із команд двадцяти областей.

Ветеран-легкоатлет Василь Карпович, якого Дніпровський меткомбінат і профспілка «Металургів» ДМК завжди підтримує, зумів фінішувати першим у масштабному спортивному забігу «Run the World. Львівська десятка». Цей турнір також є чемпіонатом України з бігу на шосе на 10 км.

Прославлений ветеран з КСЦ «Дніпровець», якого завжди підтримує профспілка «Металургів» ДМК, знову взяв участь у Всеукраїнських змаганнях. На цей раз легкоатлетом золота медаль була завойована в Київській області, де проводився перший Петропавлівський напівмарафон «Чайка». Змагання відбулися 15 липня.

З 28 травня по 5 червня в місті Ізмір (Туреччина) відбувся чемпіонат світу з шашок (бразильська версія). У складі збірної України честь нашого міста, комбінату і профспілки «Металургів» ДМК захищала 14-річна спортсменка з Кам’янського Віра Попруга.

За давнішньою традицією спортсмени Дніпровського меткомбінату після своїх виступів на змаганнях приходять в гості до профспілки «Металургів» ДМК. Не став винятком і візит нашого заслуженого легкоатлета, неодноразового чемпіона світу серед ветеранів Василя Карповича.

З 24 по 25 березня в Олександрії проходив чемпіонат України серед чоловіків, жінок та юніорів. Команді Дніпропетровської області, в якій взяли участь 8 кам'янчан, серед яких був і представник профспілки «Металургів», вдалося стати найкращою в командному заліку, завоювати 19 медалей різного ґатунку в особистих змаганнях, оновити ряд рекордів України і встановити новий світовий рекорд.

Черговий потрібний крок в напрямку розвитку спорту на комбінаті і в місті був зроблений 16 січня на оперативній нараді з профактивом ППО «Металургів», коли працівнику ЦРМО РСЦ, майстру спорту з армрестлінгу Дмитру Сороці було зроблено подарунок – стіл для боротьби на руках, виготовлений за спеціальними кресленнями в Польщі.

Наказом Міністерства молоді та спорту №5030 від 1грудня 2017 року Вірі Попрузі з Кам'янського присвоєно звання «Майстер спорту України» з шашок. Віра Попруга стала 55-м номінантом такого високого звання в Дніпропетровській області (всього 6 жінок області ставали майстрами спорту) і є наймолодшим майстром спорту в історії області. Це звання їй присвоєно в 14 років 2 місяці і 7 днів.

Золоту, срібну і бронзову медалі Чемпіонату світу з кікбоксингу за підтримки дирекції комбінату і профкому «Металургів» вибороли майстри спорту України Владислав Бігун і Ігор Нестеров. Обидва тренуються в спортивно-патріотичному клубі бойових мистецтв «ЗЕВС» ПАТ «Дніпровський меткомбінат».