Підписано договір про взаємні зобов'язання між товариством з обмеженою відповідальністю зовнішньоторговельною фірмою «МІКОМП» і первинною профспілковою організацією «Металургів». Згідно вищевказаного Договору співробітники ТОВ ЗТФ «МіКомп» будуть забезпечені соціальними пільгами і гарантіями.

Профспілка «Металургів» запропонувала ряд пільг. Крім санаторно-курортного оздоровлення і відпочинку, однією з найважливіших є виплата безповоротної фінансової допомоги працівникам-членам профспілки в зв'язку з важким матеріальним становищем, нещасним випадком на виробництві в розмірі від 500 грн. до 2000 грн.

Профспілка «Металургів» є найчисленнішою профспілковою організацією Кам'янського. Вже сьогодні в її рядах перебуває близько 12 тисяч чоловік – працівників і ветеранів ПАТ «Дніпровський меткомбінат», ТОВ «Придніпровський механічний завод», Кам'янського вищого професійного училища, ТОВ ЗТФ «МіКомп» та інших соціальних партнерів.

До нас можуть приєднатися і працівники інших підприємств та організацій міста, а також громадяни, які навчаються або працюють в навчальних закладах Кам’янського.

Якщо бажання вступити до профспілки «Металургів» є у фізичних осіб-підприємців, які працюють за трудовим договором, наша організація теж готова до співпраці. Нагадаємо, що ППО «Металургів» – єдина організація в місті, яка відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні, що підтверджується свідоцтвом, виданим Національною службою посередництва і примирення.