Змагання, які йдуть у залік спартакіади ПАТ «ДМК» і які підтримує профспілка «Металургів», проходили в культурно-спортивному центрі «Дніпровець» протягом двох місяців. Перед початком вирішальних зустрічей студентам КВПУ від профспілки «Металургів» був подарований комплект спортивної форми для участі в обласних волейбольних змаганнях.

Змагання, які проводяться серед структурних підрозділів Дніпровського металургійного комбінату і підтримуються профспілкою «Металургів» ДМК, стартували з шашок. 14 і 16 січня у Палаці культури металургів культурно-спортивного центру «Дніпровець» відбувся перший турнір, який йде в залік спартакіади 2019 року. Сенсаційно переможцем стала команда «ПЦ-КВПіА».

У 2018 році в змаганнях, які йдуть в залік спартакіади ДМК, взяли участь близько 200 спортсменів-аматорів. У минулому сезоні боротьба велася в 14-ти видах спорту, за підсумками яких визначився переможець – команда конвертерного цеху.

Змагання, які проводяться серед структурних підрозділів Дніпровського металургійного комбінату і підтримуються профспілкою «Металургів» ДМК, завершилися 22 червня. На стадіоні «Металург» були зіграні останні фінальні ігри турніру, що йде в залік спартакіади підприємства. У 2018 року переможцями стали працівники конвертерного цеху.

Остання гра цієї стадії турніру з міні-футболу спартакіади ДМК, яка проводиться серед структурних підрозділів ПАТ «ДМК» і підтримується профспілкою «Металургів», відбулася 11 червня на стадіоні «Металург».

Турнір, що йде в залік спартакіади металургійного підприємства і підтримується профспілкою «Металургів», відбувся 7 травня у басейні культурно-спортивному центрі «Дніпровець». Близько 70 спортсменів з 27 структурних підрозділів ДМК взяли участь в особисто-командних змаганнях з плавання. За перемогу боролися 10 команд.

Турнір, що йде в залік спартакіади металургійного підприємства, пройшов 4 травня в спортивному залі КСЦ «Дніпровець». Також в цей спортивний вечір в додатковому турнірі визначався переможець абсолютної вагової категорії з армспорту.

26 січня в оргвідділі КСЦ «Дніпровець» відбулося жеребкування турніру з волейболу, що йде в залік Спартакіади ДМК-2018. Заявки на участь подали 12 команд.

Змагання інтелектуалів комбінату традиційно відкривають спартакіаду, яка проводиться серед структурних підрозділів ПАТ «ДМК» і підтримується профспілкою «Металургів». В новому році першими за стіл сіли шашкісти. Командний турнір відбувся 17 і 19 січня в КСЦ «Дніпровець». Переможцями стали «енергетики».

Підсумковими змаганнями у спартакіаді ДМК у грудні минулого року став більярд. Вперше чемпіонами стали робітники цеху ремонту металургійного обладнання ремонтно-сервісного центру. Про те, як проходили змагання у 14-ти видах спорту спартакіади ми поспілкувалися з директором культурно-спортивного центру, членом оргкомітету Едуардом Коряком.

Турніри з інтелектуальних видів спорту серед структурних підрозділів ПАТ «ДМК», які йдуть у залік спартакіади підприємства 2018 року, відбудуться у Палаці культури металургів: шашки – 17 і 19 січня, шахи – 29 і 31 січня. Початок змагань – о 16.30.