Нещодавно в Кропивницького проходив Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної гімнастики. Серед 20 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл країни своїх гімнастів виставила і КДЮСШ «Металург». Засновниками школи є профспілка «Металургів» ДМК.

Троє «академістів» спортшколи повернулися в Кам'янське з чотирма нагородами командного чемпіонату України. Змагання проходили з 22 по 23 вересня в Києві. Засновниками спортивного закладу є профспілка «Металургів» ДМК.

Відкрита першість міста з художньої гімнастики з 21 по 23 вересня вперше пройшла в ОСК «Портовик». Змагалися кращі спортсменки від 5 до 16 років з 14 міст України, серед яких були і вихованки КДЮСШ «Металург». Дівчатка привезли до Кам'янського 11 нагород різного гатунку. Нагадаємо, що засновниками спортивної школи є профспілка «Металургів» ДМК.

Змагання серед юнаків і дівчат 2002-2003 р.н. і 2004-2005 р.н. проводилися в Києві з 25 по 30 липня. Вихованці КДЮСШ, засновником якої є профспілка «Металургів» Дніпровського меткомбінату, зуміли завоювати 27 нагород різного ґатунку.

Особистий чемпіонат країни, в якому успішно виступив вихованець КДЮСШ «Металург» Ілля Карпов, проводився з 7 по 8 липня в Дніпрі. Нагадаємо, що засновником спортивної школи є профспілка «Металургів» Дніпровського меткомбінату.

З 29 червня по 1 липня в Києві проходив чемпіонат України з веслування академічного серед юніорів. Успішно виступили вихованці КДЮСШ «Металург», яких підтримує профспілка «Металургів» Дніпровського меткомбінату.

Змагання з веслування академічного пройшли 9 червня на спортивній базі ДЮСШ №1. Вихованці тренерів КДЮСШ «Металург» О.Харченко і Д.Хоросоженко завоювали 8 медалей різного ґатунку. У стартах взяли участь 81 спортсмен.