Наша профспілкова організація разом із соціальними партнерами продовжує допомагати металургам «КАМЕТСТАЛЬ» та їх родинам. Цього разу успішно вдалося організувати допомогу наймолодшим членам родин «металургів», дітлахам 2021-2022 року народження.

Нагадаємо, що 23 листопада 2022 року важкий блекаут майже «потушив» потужні металургійні спроможності нашого підприємства. Це у подальшому суттєво відобразилося на матеріальному становищі працівників заводу, багато з яких є членами Профспілка «Металургів» Кам'янське.

Урочистий захід відбувся 5 січня 2023 року. В одному з хабів Обєднанні Добром Благодійний Фонд, за підтримки народного депутата України Ганна Лічман, родини членів нашої профспілкової організації, в яких є дітлахи віком до 2-х років, отримали фірмові «Набори малечі» (різноманітна комплектація особисто узгоджувалася із батьками дітей). Окрім цього, наші матусі й татусі мали змогу вибрати для своїх більш дорослих дітей запропонований одяг.

Також нагадуємо, що родини членів профспілки «Металургів» продовжують отримувати фірмові «Продовольчі набори». Від початку блекауту такі набори вже отримали понад 350 сімей «металургів» – їх чоловіки, дружини та діти.

На цьому робота по допомозі різноманітним категоріям працівників нашого металургійного підприємства не зупиняється. Як і раніше, профком профспілки «Металургів» продовжує допомагати Збройним Силам України, нашим металургам, що служать у її лавах, а також родинам працівників «КАМЕТСТАЛЬ».

Дуже важливим та чутливим є той факт, що чим більше ми доторкаємося до проблем, що пов’язані з війною, тим більше на нашому шляху зустрічається велика кількість небайдужих людей. Це надихає, це направляє всіх нас крокувати в цьому напрямку і надалі, крокувати в одному ритмі із українцями в тилу та нашими воїнами на передовій.

Дякуємо нашим соціальним партнерам – шановним пані Ольга Пометун, Благодійному фонду «Об’єднані добром» та народному депутату Ганні Лічман за підтримку металургів Кам’янського, їх родин та дітей.

Українці – є СИЛА!
Єднання – то є ПЕРЕМОГА!
Діти – це майбутнє УКРАЇНИ!

#ВолонтерськийКулак
#ОбєднаніДобромБлагодійнийФонд
#ПрофспілкаМеталургів