6 червня у дитячому оздоровчому комплексі ПАТ «Дніпровський меткомбінат» пройшли «Ювілейні зустрічі в ДОК «Лісова казка». З нагоди 55-річчя оздоровниці у гості до дітей приїхали генеральний директор ПАТ «ДМК» О.Подкоритов, Кам'янський міський голова А.Білоусов і голова профкому профспілки «Металургів» О.Нагорний.

Цього року ДОК відзначає свою 55-ту річницю з дня заснування. Щорічно тут відпочивають тисячі дітей металургів і городян. У 2019 році оздоровниця почала працювати з 29 травня, коли на відпочинок заїхала перша зміна дітей. За 4 літні зміни (тривалість кожної – 21 день) керівництво ПАТ «ДМК» планує оздоровити близько 3000 юних жителів Доброміста. В минулому році повноцінно оздоровилися 2246 дітей.

На урочистому заході гендиректор ДМК Олександр Подкоритов, мер міста Кам'янське Андрій Білоусов і лідер профспілки «Металургів» Олег Нагорний привітали мешканців дитячого оздоровчого комплексу з відкриттям літнього сезону, вручили подарунки, посадили на згадку про свій візит дерево і першими в цьому сезоні залишили записи на символічній стіні спогадів.

– Мені дуже приємно усвідомлювати, що наша без перебільшення найкраща дитяча здравниця України сьогодні відзначає 55-річний ювілей! – сказав Олег Нагорний. – Дуже символічно, що з ювілеєм табору збіглося те, що містоутворююче підприємство ПАТ «Дніпровський меткомбінат» наростило темпи виробництва. Можна припустити, що табір від цього тільки виграє і буде успішно розвиватися. Напередодні 55-річчя хочу всіх вас привітати і побажати, щоб з цією зміною ви винесли масу позитивних емоцій, накопичили багато позитиву і ваш відпочинок запам'ятався надовго, особливо тим, хто вперше приїхав в нашу оздоровницю. І щоб відпочинок був більш цікавим, профспілка «Металургів» оплатила послуги Інтернет-провайдера. Мені дуже приємно, що наша організація також доклала частинку своєї праці, щоб усім вам дуже комфортно відпочивалось.

Відео телеканалу ТРК МІС

Світлини