На урочистому нагородженні учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції, яке пройшло 8 грудня у народному музеї історії ДМК і було присвячене Дню Збройних Сил України, відбулося нагородження Подяками лідерів профспілки «Металургів». Олега Нагорного і Віталія Ровкова привітав заступник голови міської організації «Дія» Валерій Кушнєрук.

– Від імені громадської організації «Дія» хотів би привітати учасників бойових дій в зоні проведення АТО зі святом – Днем Збройних Сил України, а також хочу привітати з Міжнародним Днем волонтера, – почав своє привітання Валерій Кушнєрук. – Наші Збройні Сили та волонтери – це одне ціле. Ви показали, що не тільки можете відмінно працювати, а й захищати свою Батьківщину. Бажаю, щоб у вас все було добре. Думаю, що незабаром ми всі разом будемо святкувати День Перемоги. Від імені нашої громадської організації хочу вручити Подяки тим людям, які завжди нам допомагали, ніколи не відмовляли, як би важко не було.

В Подяках керівника Відокремленого підрозділу міста Кам’янське Дніпропетровської області, які були вручені голові профкому ППО «Металургів» Олегу Нагорному та його заступнику Віталію Ровкову значиться: «Висловлюємо глибоку вдячність за надану нам допомогу. Ми високо цінуємо Вашу доброчинність, патріотизм та співпрацю, адже бійці Української добровольчої армії позбавлені підтримки держави. Лише завдяки підтримці справжніх патріотів України наша спільна перемога стає все ближчою. Бажаємо Вам та Вашим рідним щастя та благополуччя, міцного козацького здоров’я, миру, злагоди і наснаги! Слава Україні, Слава Нації! Разом здобудемо Соборну та Самостійну Українську Державу!»