Дорогі жінки! Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем. Вітаю вас зі святом весни, краси жіночності і чарівності!

Фундаментом стосунків чоловіка і жінки є сімейні цінності. Якщо запитати будь-якого перехожого на вулиці, що входить в це поняття, багато хто відповість – любов і повага, взаєморозуміння і доброта. Прийнято вважати, що головою сім'ї є чоловік. Однак жінка грає в родині не менш важливу роль. Її природа дарує нам чутливість, чуйність і емоційне сприйняття світу. Тому Міжнародний жіночий день – це особливе свято. В цей день наші мами, дружини, доньки та бабусі заслужено чують слова подяки, поздоровлення від своїх рідних і близьких друзів.

Вітаю всіх жінок з весняним святом 8 Березня! Від імені багатотисячної чоловічої половини профспілки «Металургів» бажаємо вам і надалі залишатися красивими і привабливими, добрими і ніжними, милими і завжди коханими. В цей теплий святковий день нехай всі квіти світу наповнюють вашу душу радістю та світлом! Нехай кожне добре побажання дарує вашій родині любов і взаєморозуміння!

Від себе особисто щиро бажаю міцного здоров'я, гарного настрою і, звичайно ж, гідної уваги з боку чоловіків! Зі святом, милі леді. Ми вас любимо і цінуємо!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»