Шановні викладачі та студенти! Вітаю ваше училище з черговою, на цей раз ювілейною, річницею від дня заснування. 25 листопада, 95 років тому, було введено в експлуатацію один з найстаріших навчальних закладів міста, який сьогодні іменується як Кам'янське вище професійне училище.

За довгі роки навчальний заклад не раз змінював свою назву. Але ні в рік заснування, ні в роки тривалого становлення мета училища не змінювалася. І зараз готуються кадри робітничих професій для металургійних і машинобудівних підприємств. І сьогодні випускників КВПУ можна зустріти на багатьох підприємствах міста, області, країни та навіть світу. Характерним прикладом є перший Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

Також історія розвитку училища завжди була нерозривно пов'язана з Дніпровським металургійним комбінатом. На ДМК завжди затребувані робочі кадри, яких готує ваш НЗ. Приємно, що КВПУ ось уже майже п'ять років є соціальним партнером профспілки «Металургів».

Хочу побажати, щоб в наш нелегкий час ваш НЗ впевнено тримався на плаву і продовжував карбувати ще багато чудових і талановитих фахівців своєї справи. Щоб в стінах училища у викладачів завжди була можливість самореалізації, а у студентів – можливість отримати необхідні знання та накопичити відмінний теоретичний і практичний досвід. І нехай студенти, які змінять нинішнє покоління вихованців вашого навчального закладу, будуть гідні своїх попередників і перевершать їх по самовіддачі й в любові до професії.

Зі святом, КВПУ!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»