Дорогі металурги, ветерани праці! Сердечно вітаю трудовий колектив ПАТ «Дніпровський меткомбінат» зі 132-ю річницею з дня заснування нашого підприємства!

2 березня 1889 року на Дніпровському металургійному заводі, у Кам'янському була задута перша доменна піч. Все далі вглиб історії йдуть роки будівництва підприємства, роки нарощування й модернізації виробництва, роки створення підрозділів і становлення традицій трудового колективу, який є головною цінністю будь-якого підприємства.

Металурги, а їх на містоутворюючому підприємстві ПАТ «Дніпровський меткомбінат» працює понад 9000 чоловік, – це справжні професіонали своєї справи, особлива трудова каста, люди, які завжди відрізняються сильним духом і твердістю характеру. Саме ці якості металургів дозволяли пройти тяготи війни в середині минулого століття, утриматися в строю в період «гарячої консервації» у 2017 році, дозволяють залишатися єдиним колективом і в непростий для економіки України час.

Сьогодні весь світ змінюється під впливом коронавіруса COVID-19. Поступово наша свідомість відмовляється від звичних речей. Всі разом ми вчимося жити в нових реаліях, переглядаємо наше ставлення до нових правил безпеки. Але незважаючи на вплив пандемії, ми продовжуємо працювати, виробляти метал, адже як і раніше Україні потрібні нові будівництва, залізні дороги, мости і трубопроводи.

Дякую кожному доменщику і сталевару, залізничнику та будівельнику, механіку та електрика... Всі професії важливі. Не менш важливі в наш складний воєнний час Ваші любов до Батьківщини, патріотизм і відданість, стійкість і дисципліна. Без Вас немає майбутнього в України, без Вас – немає майбутнього і в комбінату!

Від щирого серця бажаю всім міцного, як сталь, здоров'я! Підприємству – гарних перспектив і безперервного розвитку! Трудовому колективу – нових виробничих висот. Пам'ятайте, що профспілка «Металургів» завжди поруч, завжди готова підставити своє плече. Разом ми зможемо подолати будь-які складнощі. Разом ми сила! Непохитна сила!

Олег Нагорний, голова профкому профспілки «Металургів»