З 1 січня 2018 року в санаторії-профілакторії комбінату за п'ять заїздів побувало 300 працівників ДМК. Завдяки ініціативі лідера профспілки «Металургів» Олега Нагорного в цьому році БЕЗКОШТОВНО були оздоровлені 84% відпочиваючих, тобто 251 член профспілки «Металургів».

Нагадаємо, що на початку цього року голова профкому профспілки «Металургів» Олег Нагорний вийшов з ініціативою придбання своїм членам профспілки у ПАТ «Дніпровський меткомбінат» путівок в санаторій-профілакторій ДМК. Завдяки цьому, видача путівок здійснюється абсолютно безкоштовно – без утримання податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) і без військового збору, які утримуються з інших працівників меткомбінату, що оздоровлюються в санаторії-профілакторії.

Виділення вищевказаних безкоштовних путівок не впливає на можливості члена профспілки «Металургів» оздоровитися ще й на курортах Західної України, Чорного і Азовського морів. Як і раніше, членам профспілки «Металургів» оздоровчі путівки виділяються в тій же кількості і на колишніх умовах.

Цікаве: