У традиційному новорічному конкурсі протягом грудня 2017 року прийняли участь біля 150 дітей робітників металургійного комбінату, які на розсуд конкурсної комісії представили більше 200 робіт, виконаних в різних техніках. Вік юних художників сягав від 5 до 14 років.

– Комісія дуже довго засідала, вибирала малюнки, але вибрати найкращі серед дитячих шедеврів – дуже важко. Тому комісія вирішила заснувати додаткові номінації, – розповіла прес-службі комбінату начальник відділу по роботі з молоддю управління соціальної політики Ганна Коваленко.

Переможців визначали у трьох вікових категоріях, їх роботи представлені на виставці в холі інженерного корпусу ПАТ «ДМК». Решта новорічних листівок виставлені в народному музеї історії комбінату.

26 грудня 2017 року поблизу святково прикрашеної ялинки, поруч з експозицією найкращих дитячих робіт відбулося нагородження учасників конкурсу. Кожен переможець і призер отримав подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки, а також грамоту, яка підтверджує перемогу в конкурсі «Новорічна листівка-2018».

Переможці та призери конкурсу «Новорічна листівка-2018»

Молодша група

1-е місце – Марія Фроленко;
2-е місце – Павло Махаріна і Іван Шпаков;
3-е місце – Ганна Деркульська;
за старанність – Олександр Граф;
за креативний підхід – Дар'я Шкамета.

Середня група

1-е місце – Роман Сергієнко;
2-е місце – Марія Фоміна;
3-е місце – Варвара Буц і Поліна Рябчук;
за креативний підхід – Дар'я Тронь.

Старша група

1-е місце – Мілослава Литвиненко і Христина Набойщікова;
2-е місце – Вероніка Лекомцева;
за креативний підхід і сміливі дизайнерські рішення – Софія Брежнєва
просто і зі смаком – Анастасія Ковальова;
за професіоналізм і сталість – Михайло Кудін.