Профспілка «Металургів» продовжує видачу бронежилетів 4-го класу, які закупила компанія МЕТІНВЕСТ. У списку на отримання українські військовослужбовці, які є працівниками підприємства ПрАТ «КАМЕТСТАЛЬ» та членами профспілки «Металургів». Отримано чергову партію бронепластин, які вибірково пристріляно особисто головою профкому Олегом Нагорним. Зразки витримували постріли стандартним патроном та патроном підвищеної проникності типу «ПП» (калібр 5.45).

Згідно з підтвердженими через відділ кадрів КАМЕТСТАЛЬ поданими списками свій бронежилет у профкомі профспілки «Металургів» можуть отримати наші воїни або їхні представники (потрібне документальне підтвердження). Частина бронежилетів із цієї партії передається через волонтерів на передову. Певну кількість «броників» наші бійці вже отримали...

Адреса профкому: вул. Соборна, 16 (у районі музею ДМК).

Телефон: 61-84

Координація питань: група у Telegram «ДМК КАМЕТ-STEEL обсуждения (профсоюз Металлургов)».

Варто зазначити, що профспілка «Металургів» проводить й іншу роботу, спрямовану на допомогу нашим хлопцям, які служать у Збройних Силах України або перебувають у складі Територіальної оборони.Зважаючи на дефіцит, можна сказати, що кожна позиція відпрацьовується в ручному режимі. Часто необхідного обмундирування, тканини, тари, медпрепаратів, аптечок тощо немає у наявності чи закуповуються вони в обмеженій кількості (відсутність коштів). Проте робота в цьому напрямку ведеться і вестиметься далі, аж до повної перемоги України над окупантом.

Для небайдужих, бажаючих допомогти, нагадуємо реквізити волонтерських банківських карток: 

Карта ПУМБ:

4314 1402 0444 0207

Карта ПРИВАТБАНК:

5363 5426 0275 0219

Отримувач:

НАГОРНИЙ ОЛЕГ АНАТОЛІЙОВИЧ

Призначення платежу:

«Благодійна допомога».