Українські воїни дуже вдячні братньому народу Польщі за щедру благодійну допомогу в скрутний для нашої країни час. Тим більше за таку підтримку, яку надає fundacja Stratpoints (місто Познань, Польща) в особі військових ветеранів Mirosław Różański, Marek Napierała й Wiesław Dziepak та їх однодумців. Ваші дії свідчать про те, що ви чудово розумієте всі ті негаразди, які супроводжують Україну, і що Ви не бажаєте стояти осторонь історичних подій, що тепер тривають у Європі.

Щоразу, коли наші хлопці, що боронять Україну на передовій, отримують надіслане з Польщі та інших країн світу військове приладдя, ми бачимо на їх обличчях позитивні емоції вдячності та єдності. Все це надає їм додаткових потужностей, сил, що підвищують бойовий дух, надихають у боротьбі з підступним ворогом, дають розуміння, що ми не одні, що разом із нами Польща, разом із нами весь світ!

Українські Збройні Сили високо цінують внесок у перемогу кожного поляка. І тих хто дає тимчасовий притулок українцям на польській землі, і тим хто допомагає військовим. Особливе ставлення хлопців з ЗСУ є і до fundacja Stratpoints, яку очолюють люди з військовим досвідом. Нажаль всіх нас об’єднало горе, але точно між нашими народами залишиться дружба! Кажуть, що другом може називатися той, хто допомагає у скрутну годину. Польща довела, що не дивлячись на різноманітні гострі історичні протиріччя між нашими країнами, саме вона є справжнім другом України! І всі ми, українці, безмежно дорожимо україно-польською дружбою!

Кожна крапля міжнародної допомоги наближає Європу до перемоги над російським окупантом. Віримо, що сумісними зусиллями ми, разом з вами, пришвидшимо нашу перемогу над ворогом, віримо, що найближчим часом у Європі настане мир та спокій! Разом ми сила!

Все буде Україна!!!

Jeszcze Polska nie zginęła!!!