Світова Волонтерська Спілка, до якої входить і профспілка «Металургів», постійно розширює коло різних організацій, центрів та благодійних фондів, що об’єднують зусилля та спрямовують їх на допомогу Збройним Силам України. Одним з наших нових партнерів по волонтерській справі стала українська фармацевтична компанія Biopharma Plasma, яка спеціалізується на розробці та виробництві інноваційних препаратів з донорської плазми крові людини. Долучився до нас і благодійний фонд БФ Центр Допомоги переселенцям та Армії (м.Дніпро).

Плідна тристороння співпраця вже почала давати перші результати. Минулого тижня разом із відомим громадським діячем Леонідом Бройтманом завітали до нового центру служби крові Biopharma plasma, що нещодавно відкрився у Кам’янському (де раніше знаходилася «центральна аптека»). Нашим військовим, які ще нещодавно були простими працівниками великого містоутворюючого металургійного підприємства, а зараз у складі кам’янської Територіальної оборони ЗСУ боронять Україну від російського окупанта, директор центру Муленко Наталия передала тактичні рюкзаки, медичні підсумки та інші медичні речі.

Сам Леонід Бройтман надав для начинення рюкзаків кровоспинні засоби, теплі тактичні шкарпетки, вологі серветки, індивідуальні марлеві пов’язки, медикаменти й бандажі, засоби гігієни, дякуючи:

  • місцевій діаспорі у Сполучених Штатах Америки, а саме з пані Ольгою Сальман та іншими мешканцям Нью-Йорку;
  • міжнародному польському фонду The Friends of Israel («Друзі Ізраїлю»);
  • єврейській громаді міста Кам’янське на чолі з головним рабином Леві Стамблером;
  • Дмитру Грейдіну (компанія RUDI).

Долучилася до гарної справи і профспілка «Металургів», членами якої є наші вояки. До «начинки» рюкзаків було додано великі банки спеціальної свинячої тушонки, супи швидкого приготування та ін.

Українські воїни дякують друзям з США та Польщі, всім партнерам нашої Світової Волонтерської Спілки, які допомагають Україні перемогти російського окупанта. Перемога буде за нами! Впевнений, далі буде…

Разом ми – СИЛА!
Все буде Україна!!!
Freedom or Death!
Jeszcze Polska nie zginęła!!!

#ВолонтерськийКулак
#SalmanOlga #BroytmanLeonid
#WorldVolunteerUnion #СвітоваВолонтерськаСпілка
#ПрофспілкаМеталургів