Трохи більше 10 років електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування цеху мереж та підстанцій на ДМК працює Тетяна Пилєва, яка є членом профспілки «Металургів». Вона приїхала до нашого міста з Харківської області.

Тетяна з перших днів роботи успішно освоювала навички професії, вчилася у більш досвідчених фахівців цеху і в якийсь момент зрозуміла, що їй не вистачає теоретичної підготовки. Без відриву від виробництва електромонтер Т.Пилєва поступила в тоді ще Дніпродзержинський державний технічний університет, тепер вона дипломований фахівець.

Трудова біографія Тетяни Пилєвої – це ще одне підтвердження того, що на комбінаті для людини різнобічного і захопленого завжди є можливість проявити себе. І не тільки в професійній сфері. Таня дружить зі спортом – бере участь в спартакіаді комбінату (про завойовані призові місця в змаганнях з легкої атлетики свідчать грамоти), відвідує басейн КСЦ «Дніпровець». Її улюблене хобі – вишивання та в'язання. До слова, її вишиті картини демонструвалися в народному музеї історії комбінату на виставках талантів працівників ДМК.

Не дуже багатослівна, Тетяна відмінно вміє знаходити спільну мову з людьми – їх підкуповує її щирість, чуйність, відповідальність, вміння правильно поставити завдання і вирішити їх. Всі ці якості стали в нагоді молодому фахівцеві і в професійній діяльності, і в громадській роботі в раді молоді цеху. У 2016 році Тетяну Пилєву обрали головою ради молоді ЦМП.

– Мені подобається працювати з людьми – це інший рівень спілкування, це нові знайомства, – каже Тетяна. – У всіх наших заходах ми беремо участь у вільний час. У нас дуже дружний колектив, тому над залученням молоді до громадської діяльності я працюю разом з головами цехкомів, профгрупоргами, молодіжним активом. Мені ніколи не відмовляють у допомозі і в відділі по роботі з молоддю. Молоді працівники нашого цеху беруть активну участь в усіх заходах комбінату, будь то спартакіада, підготовка ДОК «Лісова казка», профорієнтаційна зустріч з дітьми або будь-які інші. Хочу подякувати їм усім за активну життєву позицію, за небайдужість, і побажати всім щастя і радості в році, що наступив.

Любов Терентьєва, кореспондент прес-центру ДМК