4 серпня діти металургів, жителів Кам'янського та Дніпропетровської області повернулися з дитячої оздоровниці Дніпровського металургійного комбінату. Процес прибуття дітвори на площу Ясюковича контролювали лідери цехових комітетів профспілки «Металургів» ДМК, які допомагали вирішувати виникаючі питання, а також стежили за тим, щоб діти потрапили до своїх батьків якомога швидше.

Хтось на зустріч прийшов з квітами і подарунками, а хтось - з хорошим настроєм. На обличчях тих, хто зустрічав сяяли добродушні посмішки. При під'їзді автобусів родичі всіляко намагалися привернути увагу побачених у вікнах транспортних засобів своїх чад. Зворушливими вийшли хвилини зустрічі, обнімашкі і целовашкі. Вони так давно не бачилися!

Забираючи своїх дітей батьки говорили слова подяки генеральному директору ПАТ «Дніпровський меткомбінат» Олександру Подкоритову і голові профому профспілки «Металургів» ДМК Олегу Нагорному, керівництву, педагогам і вожатим ДОК «Лісова казка», обслуговуючому медперсоналу і працівникам харчування за те, що всі вони разом подарували дітям металургів казку.

Відео приїзду

Світлини