1 лютого в більярдному клубі «Дніпро» стартував II Кубок «Металургів», який приурочений до Дня заснування однойменної первинної профспілкової організації ПАТ «Дніпровський меткомбінат».

Традиційний турнір, який проводиться ось уже другий рік поспіль, відкрили голова профкому ППО «Металургів» Олег Нагорний та його заступник Віталій Ровков. Лідери профспілки побажали спортсменам успіхів в боротьбі.

Далі головний суддя змагань Олександр Жук розповів про правила гри, оголосив пари учасників, які почнуть змагання, і дав старт кубку.

В перший день змагань на стадії 1/16 фіналу за п'ятьма більярдними столами боролися 34 спортсмени – працівники ДМК, які є членами молодої профспілкової організації.

На даний момент вже визначилися двоє учасників 1/2 фіналу. Обігравши трьох своїх суперників в кроці від завоювання головного трофея турніру – кубка «Металургів» – зупинилися Василь Герасимов (управління комбінату) і Олег Рохлін (управління РСЦ).

Решта дві путівки до півфіналу розіграють 10 спортсменів, які пройшли в 1/8 фіналу. Володар Кубка «Металургів» визначиться 2 лютого.

Результати першого дня кубка

Попередній етап

Огурцов – Середа – 0:2

1/16 фіналу

Куликов – Вінник – 2:0
Фільов – Іваницький – 0:2
Павелко – Пекарський – 0:2
Ісаєв – Рохлін – 0:2
Костюк – Кривцун – 2:0
Іванов – Сорока – 0:2
Обод – Герасимов – 1:2
Сірко – Андрєєв – 0:2
Брежнєв – Рибін – 2:0
Кайданий – Фролов – 2:0
Шуліка – Шульга – 2:0
Нестьоркін – Махарина – 0:2
Богацький – Середа – 0:2
Щербаков – Драчов – 1:2

1/8 фіналу

Пекарський – Рохлін – 1:2
Костюк – Сорока – 1:2
Герасимов – Андрєєв – 2:0
Брежнєв – Кайданий – 0:2
Шуліка – Махарина – 0:2

1/4 фіналу

Рохлін – Сорока – 2:1
Герасимов – Кайданий – 2:1

Онлайн таблица

Следить за результатами соревнований можно по ссылке