Старт масштабним міським змаганням, які проводить профспілка «Металургів» Дніпровського меткомбінату спільно з федерацією футболу Кам’янського, був даний 4 вересня. В цей день на основному полі стадіону «Перемога» пройшли перші 4 зустрічі 1/8 фіналу кубка серед виробничих підприємств і аматорських колективів. На наступний день грала решта команд цієї стадії змагань.

Найцікавішим вийшов матч ФК «Металург» – «ДДТУ». У ньому було все: і забиті, і не забиті пенальті, і видалення, а найголовніше – безкомпромісна боротьба. Лише в кінці матчу, забивши два м'ячі, футбольний клуб «Металург» вирвав перемогу. Підсумок гри – 4:2 на їх користь.

В інших зустрічах першого ігрового дня були зафіксовані такі результати:

«Рапід-Надія» – ФК «Сіті» – 3:0
«Олімпік» – «Дрезден» – 5:2
«Южкокс» – «ДКХЗ» – 3:1

Другий ігровий день завершувався футбольним протистоянням команд «Прометей», основний склад якої формують ветерани футболу ДМК та міста, і «ХЦУ». Перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь «цементників», але ветерани билися до останнього, зумівши на останніх секундах зустрічі врятувати гру і зрівняти рахунок! У серії пенальті в рамку воріт «Прометея» став нападник Дмитро Головченко. Витягнувши з верхнього кута воріт «мертвий» м'яч, йому судилося стати героєм гри! 4:3 по пенальті і переможець зіграє з командою «ДМК».

У решті зустрічах «ККФВ» не без зусиль здолав «Спартак» 2:1, а «Металург» впевнено переграв «Дніпровець» з рахунком 5:0.

6 вересня, о 17:30, у чвертьфіналі зустрінуться ФК «Металург» – «Рапід-Надія» і «Южкокс» – «Олімпік». Через годину на поле стадіону «Перемога» вийдуть «Металург» – «ККФВ» і «ДМК» – «Прометей». Чекаємо вас, дорогі любителі футболу, сьогодні на стадіоні «Перемога».