У найближчий уїк-енд на базі КСЦ «Дніпровець» відбудеться ряд спортивних заходів, спонсорами яких є профспілка «Металургів» ДМК. Змагатимуться волейболістки і греко-римляни.

У п'ятницю культурно-спортивний центр ПАТ «Дніпровський меткомбінат» (вул. Іванівська, 53) прийме 1-й відкритий Кубок з волейболу серед дітей «Дніпровські зорі», в якому за головний приз будуть боротися міські і приїжджі команди. Відкриття турніру у КСЦ відбудеться 23 листопада, о 14:00. Триватимуть змагання 24 і 25 листопада на лівобережжі Каменського, в ліцеї №15. Переможця та призерів, а також кращих спортсменів по амплуа від профспілки «Металургів» чекають безліч призів і нагород.

Наступного дня у КСЦ «Дніпровець» пройде Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам'яті Сотника Л.Я. Головний суддя змагань, суддя національний категорії Юрій Никитенко 24 листопада, о 11:00 дасть старт масштабним боям греко-римлян. Серед спонсорів – профспілка «Металургів», яка регулярно підтримує спортсменів міста. Безліч з них є працівниками ПАТ «Дніпровський меткомбінат» або дітьми цих працівників.

Запрошуємо вболівати за наших хлопців і дівчат!