18 лютого в басейні КСЦ «Дніпровець» пройшла першість з плавання, яка біла приурочена 129-й річниці заснування ПАТ «ДМК». В водних запливах ньому взяли участь близько 75 юних плавців, багато з яких вперше брали участь у змагальній боротьбі за нагороди. Підтримку юним чемпіонам надала профспілка «Металургів».

На урочисте відкриття були запрошені гості: заступник голови профкому ППО «Металургів» Віталій Ровков і член профкому профспілки Василь Герасимов, директор КСЦ «Дніпровець» Едуард Коряк, відомий спортсмен легкоатлет Василь Карпович.

– Хлопчики і дівчатка! Бажаю вам на цих змаганнях продемонструвати гарні результати і отримати багато позитиву, – сказав В.Ровков. – Профспілкова організація «Металургів» завжди підтримувала і надалі підтримуватиме спорт як на ДМК, так в місті. Ми сподіваємося, що в майбутньому багато хто з вас стане чемпіоном, прославляючи тим самим ім'я нашого комбінату і міста Кам'янське.

Плавання – це один з найбільш «здорових» видів спорту, який приводить в дію практично всі м'язи тіла.

Спортсмени пливли дистанції 25, 50 і 100 метрів, змагаючись вільним стилем, на спині, брасом і батерфляєм.

У цей день тих, хто програв, не могло бути. Кожен, хто займається спортом, вже чемпіон!

Переможцям і призерам організатори вручили пам'ятні грамоти та солодкі призи.

Абсолютно всім учасникам водних баталій були вручені красиві пам'ятні медалі із золотим «присмаком», які цифрою 129 символізували річницю, що наближається – день заснування ПАТ «Дніпровський меткомбінат».

Світлини

Відео