4 і 6 грудня в Палаці у Палаці культури металургів пройдуть змагання з доміно серед структурних підрозділів ПАТ «ДМК», які йдуть у залік спартакіади підприємства. Початок – о 16.30.

З положення про проведення спартакіади 2017 року серед структурних підрозділів ПАТ «Дніпровський меткомбінат».

«Склад команди – 2 особи (незалежно від статі).

Зустріч в матчі між командами, триває до двох перемог. Рахунок ведеться до 101 очка і більше. Результат матчу вноситься в турнірну таблицю з урахуванням всіх набраних очок. Змагання проводяться за швейцарською системою: за перемогу команді нараховується 1 очко, за поразку – 0 очок, за неявку – 0 очок.

Командна першість визначається за найбільшою сумою набраних очок.

При рівності очок у двох команд, зайняті місця визначаються по особистій зустрічі.

При рівності очок у трьох і більше команд, перевагу отримує команда, яка набрала більшу кількість очок в іграх між собою, а при їх рівності – за кращою різницею виграних і програних партій.

При відсутності команди в перший ігровий день змагань вона не допускається до турніру.

У разі двох неявок на тури заявленої команди, або неявки заявленої команди на останній день змагань результати такої команди анулюються, їй зараховується 0 очок в турнірну таблицю і 14 очок в загальний залік за даний вид спорту.

Суддівська колегія залишає за собою право зміни системи проведення змагань в залежності від кількості заявлених команд».