Золоту, срібну і бронзову медалі Чемпіонату світу з кікбоксингу за підтримки дирекції комбінату і профкому «Металургів» вибороли майстри спорту України Владислав Бігун і Ігор Нестеров. Обидва тренуються в спортивно-патріотичному клубі бойових мистецтв «ЗЕВС» ПАТ «Дніпровський меткомбінат».

Чемпіонат світу відбувся з 29 листопада по 4 грудня в Мінську (Білорусь). В рамках VII Міжнародних ігор бойових мистецтв – чемпіонати пройшли по 15 видам бойових мистецтв – в них були представлені команди з 71 країни.

– Наші хлопці провели по 3-4 бою, всі дійшли до фіналу, – розповідає тренер Олександр Панібудьласка. – З спортсменом з Білорусі моєму учневі Ігорю Нестерову довелося дуже важко битися у фіналі. Незважаючи на чисту перемогу, йому присвоєна срібна медаль. Дуже добре виступив ще один мій учень – Владислав Бігун. Він завоював золоту медаль, ставши чемпіоном світу. В жорстких стилях на рингу в нього «бронза».

Наші спортсмени, як і їх наставник, заслужений тренер України Олександр Панібудьласка, вперше взяли участь саме в Іграх бойових мистецтв. Крім завойованих медалей Владислав Бігун і Ігор Нестеров придбали і новий цінний досвід.

Чемпіон світу Владислав Бігун, син працівника ПАТ «ДМК», згадує, що перед боями сильно хвилювався, тому що змагання дуже відповідальні. Після перемоги відчув, що гідно пройшов цей шлях. Призер Чемпіонату світу Ігор Нестеров вважає, що для досягнення високих результатів потрібно повністю віддатися спорту, більше тренуватися. Обидва хлопця поділяють свої успіхи на Мінському чемпіонаті зі своїм наставником Олександром Панібудьласка, про тренерських талантах якого говорять тільки в найвищому ступені.

Студенти Дніпровського державного технічного університету Владислав Бігун і Ігор Нестеров щиро дякують генеральному директору ПАТ «ДМК» Олександру Подкоритову і голові профкому «Металургів» Олегу Нагорному за надану можливість брати участь в таких відповідальних і рейтингових змаганнях, як VII Міжнародні ігри бойових мистецтв.