Ветеран-легкоатлет Василь Карпович, якого Дніпровський меткомбінат і профспілка «Металургів» ДМК завжди підтримує, зумів фінішувати першим у масштабному спортивному забігу «Run the World. Львівська десятка». Цей турнір також є чемпіонатом України з бігу на шосе на 10 км.

Змагання проводилися як серед професіоналів, так і серед любителів, які стартували одночасно. Бігуни долали дистанцію 5 км від Львівської опери до автовокзалу «Південний» і таку ж відстань назад. Легендарний легкоатлет Василь Карпович, який є представником культурно-спортивного центру «Дніпровець», зумів фінішувати першим у своїй віковій категорії «60-69 років», продемонструвавши результат 38 хвилин 55 секунд. Крім нього на старт вийшли ще 16 спортсменів.

Всього ж в масштабному забігу «Run the World. Львівська десятка» взяли участь близько 1000 бігунів. Частина коштів, отриманих від внесків учасників та партнерів, будуть передані на потреби підопічних Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Продемонструвати завойовані нагороди В.Карповіч приніс друзям з профспілки «Металургів» ДМК, членом якої він є. Теплий прийом неодноразовому чемпіону, підкорювачу світових і європейських марафонських дистанцій особисто надав голова профкому Олег Нагорний. Тут завжди поважають спортивні традиції і допомагають ветеранам.

У найближчий уїк-енд В.Карповіч знову вийде на легкоатлетичну трасу. Змагатися він буде на Кубку України серед ветеранів. На стадіоні Чорноморська (Одеська область) Кам'янчанин візьме участь в забігах на 3 та 5 кілометрів. Є в планах Василя Васильовича і міжнародні старти. 15 жовтня він планує виступити в Кракові (Польща) на найсильнішому напівмарафоні.