У цих акціях може брати участь будь-який працівник ПАТ «Дніпровський меткомбінат» незалежно в якій профспілковій організації він знаходиться. У період проведення акцій гіпермаркетом «Епіцентр» у металургів виникав ряд питань. Для відповіді на них профспілка «Металургів» ДМК зв'язалася з начальником відділу «Комплектація» Діаною Литвиненко.

– Зараз ініціаторами акцій є профспілкова організація «Металургів» ДМК і національна мережа будівельно-торгових центрів «Епіцентр». Чи означає, що члени тільки цієї профспілки можуть брати участь в акції?

– Ні. Подібні акції стали вже доброю традицією. У них на різні види товарів працівникам ПАТ «Дніпровський меткомбінат» надавалися знижки. Як правило це всі види товарів, крім акційних. Нагадаю, нещодавно, 31 липня, подібна акція вже проводилася. Тоді кожен працівник ДМК мав можливість придбати товар в «Епіцентрі» зі знижкою 25%.

– Нагадайте, будь ласка, як отримати знижку в період проведення акції?

– Для отримання знижки достатньо пред'явити перепустку працівника ПАТ «ДМК».

– Подібні акції будуть проводитися на постійній основі? Якщо ні, то коли найближча дата проведення чергової акції?

– Акції проводяться в певний період. Про дати їх проведення ми будемо повідомляти додатково. Найближча акція відбудеться вже скоро, 18 і 19 серпня. У цей період на працівників ДМК буде поширюватися знижка плюс при покупці товарів від 1000 гривень будь-який покупець зможе отримати подарунок. За результатами лотереї є можливість виграти навіть телевізор або холодильник.

– Як дістатися до «Епіцентру»?

– До гіпермаркету «Епіцентр», який розташований в лівобережній частині Кам'янського, можна доїхати маршрутними таксі №№4, 10, 12 і 29, або автобусом №14.

Профспілка «Металургів» ДМК виступила одним з ініціаторів подібних акцій не випадково, адже з урахуванням падіння рівня економіки в Україні, за постійним зростанням цін на будівельні товари, на жаль, не встигають темпи зростання зарплат металургів. Тому регулярність спільних з гіпермаркетом «Епіцентр» заходів може стати гарною підмогою в сімейному бюджеті працівника ДМК. Як писалося вище найближча акція відбудеться вже в найближчі вихідні – 18 та 19 серпня. Детальніше про цей захід читайте на сторінках нашого сайту найближчим часом.